Terazky si klidně půjčte

V minulosti se mezi nebankovní společnosti kromě těch solidních vetřel i nejeden nesolidní poskytovatel půjček. Děly se tu tudíž i nepěkné věci, kvůli nimž získaly na základě principu kolektivní viny ne zrovna líbivou nálepku všechny v tomto oboru působící firmy.

Ale to už je dávná minulost. Dnes už u nás zůstaly jen ty solidní firmy, zatímco ty ostatní zmizely v pověstném propadlišti dějin. A proto se dnes nebankovních poskytovatelů půjček už není třeba bát, netřeba se jim vyhýbat jako čert kříži. Právě naopak.

krabice s mincemi

Dnešní nebankovní společnosti nejenže nemají v úmyslu odírat nebožáky a připravovat je i o to poslední, co tito mají, ale právě naopak pomáhají, a to i těm, jimž nikdo jiný nepomůže, nad nimiž již banky definitivně zlomily hůl.

Když tak má v dnešní době někdo finanční potíže vážnějšího rázu, na koho by se měl obrátit? Kdo mu pomůže?

Pokud někdo takový zkusí své štěstí v bance, nejspíše se dočká odmítnutí. Protože banky chtějí žadatele, kteří mají dostatečně vysoké příjmy a dobře vypadající daňová přiznání, kteří mají registry dlužníků bez záznamu, kteří jsou prostě ideální a zcela důvěryhodní. Protože u těch je velká pravděpodobnost, že půjčené finanční prostředky v pořádku vrátí. Zatímco člověk, který má hluboko do kapsy, zrovna takové pocity nevyvolává a moc záruk neskýtá.

vějíř z dolarů

A co má tedy ten, kdo má nesnáze, dělat? Pomoc takzvaně americká, tedy nějaká ta americká nebankovní hypotéka, mu určitě vyjde maximálně vstříc. Tu získá i někdo takový, a to jednoduše proto, že zde jsou na klienty kladeny docela jiné požadavky než v bankách. Tady je třeba dát do zástavy nemovitost a mít příjmy dostačující ke splácení. A jakmile je toto splněno, nikdo se příliš nevrtá v žadatelově soukromí, nikdo nepřepočítává jeho jmění, nikdo nedělá drahoty. A naopak je tu půjčka vyřízena velice rychle a spolehlivě.

A proto je nebankovní sektor tím pravým. A to nejen pro ty, kdo mají jednu kapsu prázdnou a druhou vysypanou.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup